Лайм

Актора "Чорної пантери" Чедвіка Боузмана посмертно удостоїли "Золотого глобуса"

Статуетку актора прийняла його дружина

В ніч на 1 березня в Голлівуді пройшла церемонія вручення кінопремій "Золотий глобус-2021". Статуетки роздали в режимі онлайн, зазначивши кращі проекти у сфері кіно й телебачення.

Серед лауреатів цього року виявився і покійний актор Чедвік Боузман, який пішов з життя в серпні цього року. Зірку "Чорної пантери" посмертно удостоїли премії "Найкращий актор у драматичному фільмі" за роль у картині "Ма Рейні: Мати блюзу" (Ma Rainey's Black Bottom). Для Боузмана вона стала останньою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ma Rainey (@maraineyfilm)

"Ма Рейні: Мати блюзу" - біографічна драма Джорджа Вульфа, в якій Чедвік Боузман зіграв амбітного трубача. Молодий музикант бере участь у записі нової пісні видатної артистки - виконавиці блюзу Ма Рейні.

Нагороду Чедвіка Боузмана отримувала дружина актора - Тейлор Симон Ледвард. "Він подякував би своїм батькам, своїй неймовірній команді, - зазначила жінка у своїй промові. - Він сказав би щось прекрасне, надихаюче, щось, що нагадало б нам про голос всередині, який велить нам продовжувати".

  • Про смерть 43-річного Чедвіка Боузмана стало відомо 29 серпня. З 2016 актор боровся з раком товстої кишки, але тримав це в таємниці від своїх шанувальників.
  • Дивіться також на theLime, як пам'ять Чедвіка Бузмана вшанували на своїх сторінках у соцмережі актори фільмів Marvel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому