Лайм

Організатори "Євробачення-2021" затвердили формат конкурсу - гурт Go_A летить до Нідерландів

Підтримувати музикантів напевно доведеться онлайн

Організатори "Євробачення" затвердили формат конкурсу на 2021 рік. У травні він пройде за так званим сценарієм "B" - з приїздом артистів до Роттердаму, але з меншою кількістю журналістів та людей у команді кожного учасника, повідомляється на офіційному сайті.

Що ж стосується глядачів, зал може бути заповнений лише на 80%, а може бути взагалі порожнім. Остаточне рішення з цього приводу озвучать ближче до початку конкурсу, враховуючи статистику захворювань. Таким чином представники України, гурт Go_A, також полетить до Нідерландів для участі в "Євробаченні-2021". Ну а підтримувати музикантів напевно доведеться онлайн.

Роттердам (Нідерланди) Фото: Pixabay

Раніше через пандемію ковіда організатори конкурсу виключили його традиційний формат на 2021 рік і попередньо перейшли до плану "B". Ще влітку вони назвали чотири можливі сценарії на травень цього року від варіанту "А" (який передбачає повноцінне живе шоу в кращих традиціях) до варіанту "D" (виключно онлайн-формат, навіть без приїзду артистів до Роттердаму). У разі труднощів з реалізацією плану "B" Європейський союз радіомовлення й телебачення перейшов би до плану "С" і так далі. При цьому конкурс вирішили провести в будь-якому разі.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться в Роттердамі (Нідерланди), і пройде в заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Україну з піснею "ШУМ" представить гурт Go_A.
  • Дивіться також на theLime, як у світі зустріли нову пісню України для "Євробачення". Ми зібрали кращі реакції блогерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном