RU  UA

Дізнатися

Полігамна родина у США увійшла в історію, вказавши трьох батьків у свідоцтві про народження дочки

Чоловікам довелося витратитися на юристів і медичні процедури

У свідоцтві про народження 3-річної Пайпер з Каліфорнії значиться троє батьків: Ян Дженкінс, Джеремі Ходжес і Алан Мейфілд. Вони - полігамна сім'я, чия юридична битва за батьківство описана у книзі "Три тата і дитина", пише NY Post.

Фото: nypost.com / Sweet Me Photography

"Той факт, що у Пайпер троє батьків, не має великого значення. У мене троє батьків - мати, батько і мачуха - і ніхто нічого поганого про це не думає, - пише Дженкінс у книзі. - Деякі люди думають, що ми нестабільні, робимо божевільні речі, постійно займаємося сексом. Але в нашому домі все абсолютно звичайне".

Дженкінс і Мейфілд - лікарі, які разом закінчували ординатуру в Бостоні. Вони були разом 8 років, коли познайомилися з працівником зоопарку Ходжесом. Спочатку чоловіки дружили, але стосунки швидко перетворились в романтичні. Після п'яти років спільного життя тріо почало серйозно обговорювати ідею батьківства. Тоді подруга запропонувала їм пожертвувати ембріони, яки залишилися після ЕКЗ, і сім'я зважилася на важкий юридичний процес.

У 2016 році чоловіки витратили понад 120 тис. доларів на оплату юридичних послуг і медичні продцеруди. "Гей-пари не стають батьками випадково. Це завжди обдумана і складна справа", - пише Дженкінс.

Фото: instagram.com/three_dads_and_a_baby/

Спочатку чоловіки знайшли сурогатну матір: виносити дитину запропонувала їхня подруга Меган. Потім юристи подбали про те, щоб у кожного з них були рівні батьківські права на ембріон. Зазвичай третых батьків додають у документи дитини постфактум, але їхній випадок був унікальним.

Сім'я отримала право на "полігамне свідоцтво про народження" Пайпер незадовго до її появи на світ. Чоловіки пішли на це, щоб нести однакову юридичну відповідальність за дочку, а також забезпечити їй право спадщини.

Дженкінс каже, що Пайпер чудово розуміє стосунки в своїй родині, а рік тому у неї з'явився брат Паркер.

Фото: instagram.com/three_dads_and_a_baby/

"Я - тато, Алан - татусь, а Джеремі - татко, - пише він. - Всі ми привносимо у виховання щось своє. Алан краще за всіх читає вголос, у кожного персонажа є свій акцент і передісторія. Джеремі - творчий тато, який робить бомбочки для ванн і спеціальні обіди для дітей".

Зараз Пайпер ходить у дитячий садок і дуже пишається своїми батьками. "У вас двоє батьків, а у мене троє", - похвалилася вона своїм друзям.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов с Мишей Марвиным и звездами-путинистами выступил на российском мероприятии в Германии – артист исполнял русскоязычные песни

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале