RU  UA

Дізнатися

Всі говорять про лук Меган Маркл за $4700: ось 5 образів актриси, які легко повторити без таких витрат

За допомогою яких хитрощів можна повторити стиль дружини принца Гаррі

Величезний ажіотаж у мережі викликав тизер інтерв'ю Опри Вінфрі з Меган Маркл і принцом Гаррі, яке повинно вийти 7 березня на каналі CBS. На опублікованих кадрах Меган Маркл з'явилася в елегантній сукні від Armani вартістю $4700, яку в США розкупили буквально за лічені години. theLime підібрав для вас кілька більш демократичних образів герцогині Сассекської, які ви з легкістю зможете повторити.

Зазначимо, що, крім дорогих брендових речей, в гардеробі дружини принца Гаррі є досить демократичні речі. Так, у 2018 році для поїздки в графство Сассекс Меган Маркл обрала темно-зелену блузку, спідницю зі шкіри в тон і бежеві туфлі-човники. Свій образ вона доповнила елегантним браслетом на руці та кулоном на шиї.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

У 2019, будучи вагітною своїм первістком, герцогиня Сассекська брала участь у заходах, присвячених Міжнародному жіночому дню. Для виходу в світ вона обрала коротке чорно-біле міні-плаття з абстрактним візерунком. Доповнила образ чорним жакетом, елегантними туфлями-човниками і клатчем.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

До слова, улюблені сукні Меган Маркл - це всілякі варіації на тему сукні-сорочки, тренча і сукні-жакета. Так, у 2019 році під час африканського туру, в який Меган відправилася з чоловіком і сином Арчі, вона одягала бежеву сукню-тренч демократичної марки Banana Republic. Таке плаття приховало всі недоліки її фігури після народження дитини, а замшеві туфлі-човники візуально подовжили ноги і силует.

Фото: gettyimages.com

У січні 2020 року, коли Меган і Гаррі повернулися у Лондон після шестиденної канадської подорожі, герцогиня Сассекська відвідала громадську кухню Hubb Community Kitchen, щоб привітати співробітників з різдвяними святами. Для цього виходу вона обрала наряд у бежево-коричневій гамі: атласну спідницю-міді, водолазку, пальто пісочного кольору і туфлі-човники на високих підборах.

Фото: gettyimages.com

Є в арсеналі Меган Маркл і наряди з брюками. Так, ще в 2018 році вона з'явилася на одному із заходів в чорних брюках кльош і блузці з об'ємним нерівним краєм. Ви також можете приглянути собі лаконічний чорний костюм, як у Меган Маркл, який підійде як для офісних луків, так і для виходу на світські заходи.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ