Лайм

Нікіта Добринін пояснив, чому погодився вести шоу "Холостяк" у Росії, але звучить це так собі

Рішення шоумена обурило українців

Нікіта Добринін став ведучим реаліті-шоу "Холостяк" у Росії. Він буде допомагати знайти дівчину реперу Тіматі, відомому своєю дружбою з Володимиром Путіним і Рамзаном Кадировим.

Рішення Добриніна, який був героєм українського "Холостяка" у 2019 році, розчарувало багатьох його шанувальників, тому він опублікував в Instagram свою версію подій. За словами ведучого, він просто хоче, щоб в світі було більше любові.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НИКИТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)

"Я мріяв про телебачення, тому що мені подобається створювати програми, які по-доброму розважають і радують людей. Одного разу участь у такому проекті вирішила і мою власну долю. Я брав участь в українській версії світового проекту "Холостяк" і зустрів там Дашу, свою дружину і маму нашого майбутнього сина, - написав він. - Випадок чи доля, але ми шалено щасливі, що знайшли одне одного. Це унікальна ситуація для шоу за всю історію його створення! Тому мене запросили взяти участь в шоу "Холостяк", яке знімається по франшизі Warner Brothers по всьому світу. Повідомлення від команди розважального каналу ТНТ було для мене несподіванкою, і я довго думав чи погоджуватися. Погодився".

Добринін пише, що багато артистів і ведучих у подібній ситуації отримують негативну реакцію, але він хоче, "щоб в світі було більше любові і віри в те, що все можливо".

"Наша історія з Дашею - це історія якою важливо ділитися. І тут немає політики, навіть якщо її хочеться знайти і використати проти нашої родини. Це історія не про політику, це історія про любов", - заявив ведучий.

Українців таке пояснення не переконало, і багато хто з них висловив своє обурення. Також користувачі Instagram помітили, що ведучий видаляє зі своєї сторінки негативні коментарі.

"Не важливо, про що шоу, а працювати в країні-агресорі, платити податки від роботи в їхню армію, розважати і піднімати їхні перегляди - це точно не про любов, зокрема до своєї країни. Яка, до речі, і зробила вас популярним. Піар і гроші, які заплатили, для вас важливіше, ніж все це", - пишуть в коментарях. - "Хіба Тіматі не той, хто яро підтримує всю політику Кремля і при кожному зручному випадку кричить: "Путін кращий!"? Це не краще рішення".

Фото: instagram.com/nikitadobrynin/

Відомо, що ведучим "Холостяка" з Тіматі спочатку обрали білоруського журналіста Дмитра Кохно, але перед зйомками у нього виявили коронавірус, і продюсери шоу оперативно запросили Нікіту Добриніна. Той охоче погодився допомогти Тіматі знайти дівчину.

"У цьому проекті я знаю все до дрібниць, знаю, як вчинити краще, що підказати холостяку, направити його в якихось моментах, як його підтримати - що вкрай важливо! Холостякові дуже потрібна підтримка на проекті", - сказав він.

Репер Тіматі (зліва) і Нікіта ДобринінФото: instagram.com/holostyak.tnt.official/

  • Раніше співак Філіп Кіркоров, якому заборонили в'їзд до Литви терміном на 5 років "за виправдання окупації Криму", заявив, що президент України Володимир Зеленський був його близьким другом, але "відрікся" від нього.
  • Російські зірки 90-х поповнили список небажаних осіб в Україні. У найближчі роки виконавиці не зможуть сюди приїхати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами