Лайм

Настя Каменських випустила новий танцювальний трек, і він тільки для дівчат: аудіо

Пісня обіцяє порвати всі танцполи

5 березня вирішила запрем'єрити пісню не тільки Надя Дорофєєва (DOROFEEVA), але й Настя Каменських (NK). Трек отримав назву "Девочки рулят" і приурочений він до 8 Березня - "головного дівчачого свята".

Про це виконавиця повідомила у своєму Instagram. Запальний сингл написаний співачкою у співавторстві з Потапом, і увійшов до нового альбому артистки "Красное вино", реліз якого відбудеться наприкінці весни.

Трек "Девочки рулят" NK присвятила всім дівчатам, які "стоять горою за красу та стиль, а при собі у них завжди помада та панчохи".

"Наша з вами місія - йти по життю кайфуючи, насолоджуватися кожним моментом. Робити світ прекрасним та яскравим. Наповнювати його різноманітними емоціями, бути щасливими! Кохати і бути коханими", - зазначила зірка.

18 березня Каменських представить кліп на цей трек, в якому знялася її подруга, дизайнер бренду Annсhoo та дружина Позитива Аня Завгородня.

"У моєму новому кліпі ви побачите мого улюбленого бублика, мою Аню. Ви не уявляєте собі, як нам було весело, а в такій обстановці все в рази кайфовій!", - поділилася раніше Настя.

Аня Завгородня та Настя Каменських Фото: instagram.com/kamenskux

  • Дивіться також на theLime ексклюзивне відео , зняте в стінах ще недобудованого особняка Потапа й Насті Каменських. Саме там свого часу продюсер вирішив зробити пропозицію артистці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ