RU  UA

Дізнатися

57-річний Ніколас Кейдж одружився на молодій обраниці - якою була таємна церемонія

Актор знову пов'язав себе узами шлюбу

57-річний голлівудський актор Ніколас Кейдж одружився на 26-річній японці Ріко Шибата. Для зірки кіно цей шлюб став п'ятим, а його молода обраниця під вінець пішла вперше.

Весілля пари відбулося ще 16 лютого, але про це стало відомо тільки зараз. Таємна церемонія пройшла в одному з готелів Лос-Анджелеса і була "маленькою та інтимною". "Це правда, і ми дуже щасливі", - сказав Кейдж виданню People.

Фото: The Wynn Hotel

Для торжества наречена вибрала японське весільне кімоно ручної роботи з міста Кіото, наречений постав у смокінгу дизайнера Tom Ford. Молодята обмінялися традиційними клятвами по католицьким та синтоістським звичаям. Після весілля Ріко взяла прізвище чоловіка.

Фото: The Wynn Hotel

Після церемонії подружжя вирушило відзначати свято у невеликій компанії рідних та друзів, в числі яких була екс-дружина актора Еліс Кім, з якою він залишився в хороших стосутнках, та їх 15-річний син Кал-Ел.

Фото: The Wynn Hotel

До зустрічі з Ріко Кейдж був одружений чотири рази. З попередньою дружиною Ерікою Койке актор розлучився у липні 2019 року - їх шлюб тривав лише 4 дні.

Перший шлюб з акторкою Патрісією Аркетт тривав 6 років. Другий раз Кейдж зіграв весілля з Лізою Марією Преслі, дочкою Елвіса Преслі, яка до цього була одружена з Майклом Джексоном. Пара розлучилася через 3 місяці після одруження. Третьою дружиною актора стала кореянка Еліс Кім, з якою він розлучився у 2016 році.

  • Памела Андерсон та її чоловік Ден Хейхерст дали перше інтерв'ю після таємного весілля у грудні. 53-річна зірка "Рятувальників Малібу" розповіла, що у них була красива й тиха весільна церемонія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрий Рыбчинский объяснил, почему смерть Скрябина – убийство. Он вспомнил, как посвятил поэтические строки Андрею Кузьменко

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами