RU  UA

Дізнатися

Святослав Вакарчук презентував авторський проект "Оранжерея" і присвятив його своєму померлому батькові

До альбому увійшло більше десятка пісень

6 березня Святослав Вакарчук презентував свій авторський проект "Оранжерея". Всі пісні альбому музикант присвятив своєму батькові, який пішов з життя у квітні 2020-го.

Про вихід платівки лідер "Океану Ельзи" повідомив на своїй сторінці в Twitter. "Сьогодні, 6 березня, день народження мого тата Івана Вакарчука. Вже майже рік, як його немає. І саме сьогодні, я представляю свій третій авторський проект" Оранжерея ", який ми створювали останні півроку. Я присвячую цей альбом тобі, тату! Ти рядом- завжди!", - написав музикант.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

В авторський альбом артиста увійшло 12 пісень: "Оберіг", "Лиш для нас", "Без причини", "Моє серце", "Понад усе", "Вогонь", "Крок до неба", "Зоре моя", "Не зачіняй в спальні вікно", "Саме та", "Диво" та знайомий багатьом слухачам трек "Знову".

Весь альбом Святослава Вакарчука "Оранжерея" можна прослухати на всіх музичних платформах і стрімінга у відкритому доступі.

"Оранжерея" - третій музичний проект Святослава Вакарчука поза "Океаном Ельзи" (перші два - "Вночі", 2008 та "Брюссель", 2011). З новим проектом музикант планує тур. Під час виступів обіцяють дотримуватися карантинних обмежень.

  • Раніше гурт "Океан Ельзи" випустив новий трек # БезТебеМенеНема, який став уже третім синглом з майбутнього, 10-го за рахунком студійного альбому. Лідер колективу Святослав Вакарчук назвав сингл "найтанцювальнішим треком" у своєму житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее