RU  UA

Дізнатися

Майлі Сайрус у новому кліпі ностальгує за великими концертами та закликає вакцинуватися від Covid-19: відео

За словами зірки, кожен з нас може допомогти зупинити пандемію

Американська співачка Майлі Сайрус випустила кліп на пісню Angels Like You із закликом вакцинуватися від коронавірусу. Зірка зізнається, що сумує за живим концертам та спілкуванню з шанувальниками.

Ролик був знятий 7 лютого цього року під час виступу артистки на спеціальному концерті в рамках пре-паті Супербоулуа - концерт став одним з перших живих заходів великого масштабу з моменту початку пандемії Covid-19.

Відео включає кадри аудиторії, що складається з вакцинованих медичних працівників у захисних масках, і закінчується спеціальним відеозверненням співачки. У написаній від руки замітці Сайрус дякує медикам, які допомагають рятувати життя людей, а також закликає всіх вакцинуватися, щоб швидше зупинити пандемію та допомогти відновити живі концерти.

"Ми всі з нетерпінням чекаємо можливості знову бути разом + це може статися раніше, ніж ми думали, коли вакцини стануть більш доступними. Кожен з нас може допомогти зупинити пандемію, зробивши щеплення. Разом ми можемо знову зробити живу музику реальністю", - звернулася до слухачів Майлі.

Фото: Скріншот відео

  • 7 лютого у США відбувся Супербоул-2021 - матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги і найпопулярніша телевізійна подія року. Серед креативної реклами за участю зірок, яка транслюється у перервах матчу, справжнім хітом став ролик Cadillac з Тімоті Шаламе у ролі Едгара, сина Едварда Руки-ножиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой