Лайм

Моліться за папочку: син Григорія Чапкіса показав хворого батька, який ледве розмовляє

91-річний хореограф не може відновитися після пневмонії

Грег Чапкіс, син Григорія Чапкіса, продовжує перебувати у Києві поряд з хворим батьком. Спадкоємець хореографа показав невелике відео з прогулянки та розповів про стан свого зіркового тата.

На кадрах ролика, опублікованого у "сторіз" видно, що 91-річний артист почувається недобре: ледве говорить та важко дихає. При цьому Чапкіс не втрачає бойовий дух і виходить подихати свіжим повітрям "при параді" - у костюмі, пальто та хутряній шапці.

Фото: instagram.com/gregchapkis

На другому відео Грег просить батька розповісти на камеру про своє самопочуття. "Мені не треба інтерв'ю, - каже Чапкіс-старший. - Самопочуття... ніби не видно". "Ми тримаємося, друзі. Моліться за папочку", - додав Грег.

Фото: instagram.com/gregchapkis

  • Нагадаємо, що Григорій Чапкіс потрапив до лікарні з двостороннім запаленням легенів у середині грудня 2020 року. Перед Новим роком хореографа виписали додому під нагляд лікаря поліклініки, але він наполіг на повторній госпіталізації. В цілому за останній час хореограф лежав у лікарні 4 рази.
  • Читайте також на theLime, що відомо про сина Григорія Чапкіса. Грег вже більше 20 років проживає у США та робить там великі успіхи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков