Лайм

Джамала представила новий альбом "Ми" - до нього увійшло 8 треків

У пластинці є як нові, так й пісні, які вже полюбилися слухачам

12 березня вийшов новий альбом Джамали, який отримав назву "Ми". До трек-листа увійшли 8 пісень, серед яких опубліковані раніше "Вдячна" та "Кохаю". З сьогоднішнього дня пластинка доступна на всіх музичних платформах.

Першим про вихід альбому у соціальних мережах повідомив чоловік співачки. "Я радію успіхам Джамали більше, ніж своїм. І вихід альбому - це велика подія для всієї сім'ї. Так що слухайте і діліться піснями - зворотній зв'язок дуже важливий", - написав Бекір в Instagram.

Джамала - Вірю в тебе

Джамала - Вдячна

Джамала - Ми

Джамала - Сила

Джамала - Вогонь і вода

Джамала - Загадка

Джамала & Jah Khalib - Кохаю

Джамала - Like a Hero

"Ми - це нова я! Ми - це про тебе, про мене, про нас разом! Ми - це моя сім'я! Ми - це мій музичний бекграунд. Бажання протягом мого шляху виконувати живу музику, наповнену ще й іншими музикантами, їх віртуозністю. І в цьому всі Ми! Ми - це про ніжність. Ми - це про зухвалість сенсів. Ми - це коли виріс, але не подорослішав, а зберіг у собі дитячу здатність підглядати за історіями і нескінченно надихатися!", - прокоментувала Джамала.

  • Читайте також на theLime, Джамала увійшла у топ-100 найуспішніших жінок України. Виконавиця потрапила до списку як представниця шоу-бізнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil