Лайм

Журнал Charlie Hebdo висміяв розкол у королівській родині карикатурою на Меган Маркл і Єлизавету

Малюнок також торкнувся вбивства Джорджа Флойда і руху BLM

Французький журнал Charlie Hebdo висміяв галас навколо інтерв'ю Меган Маркл Опрі Вінфрі зухвалою карикатурою. Її опублікували в Twitter видання під заголовком: "Чому Меган втекла з палацу?"

На малюнку королева Єлизавета II затискає коліном шию Меган Маркл, яка лежить на землі. Карикатурна Маркл промовляє: "Я не можу дихати!" Це є прямою відсилкою до вбивства афроамериканця Джорджа Флойда поліцейським у Міннеаполісі (США). Інцидент став поштовхом до консолідації руху Black Lives Matters проти расизму.

Фото: twitter.com/Charlie_Hebdo

Жорстокий гумор Charlie Hebdo традиційно критикують у соцмережах. "Ваша провокація порожня і має нульовий політичний сенс", - пишуть у коментарях. - "Відверто кажучи, ми втомилися від цієї нісенітниці і від цього "гумору". Огидно, вам має бути соромно".

Нагадаємо, що в інтерв'ю Вінфрі Меган Маркл скаржилася на расистські зауваження у королівській родині. Вона сказала, що колір шкіри їхньої дитини обговорювався як проблема ще до її народження.

  • Раніше принц Вільям заступився за королівську сім'ю після скандального інтерв'ю Гаррі і Меган. Він збирається обговорити з молодшим братом звинувачення в расизмі.
  • Також розмови про расизм стурбували королеву Єлизавету. Букінгемський палац випустив її офіційну заяву після інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші