Лайм

Чоловік вирішив заощадити на газоні і довів дружину до істерики - він постелив у дворі килим

Тепер ділянка перед будинком родини виглядає як більярдний стіл

Житель Шотландії розсмішив сусідів і довів дружину до істерики, постеливши на подвір'ї зелений килим замість штучного газону, пише The Sun.

64-річний Енді Тремблі не збирався перетворювати ділянку на стіл для більярду, але не відразу зрозумів, що в інтернет-магазині йому продали зовсім не те покриття, яке кладуть на спортивних майданчиках.

Фото: Mirrorpix

"Коли він це постелив, я зрозуміла, що це просто яскраво-зелений килим. У мене не вистачило духу сказати йому, щоб він все прибрав. Він був такий задоволений собою, поки не побачив моє обличчя, - сказала дружина Трембла Пауліна. - В інтернет-магазині це покриття вказане як штучний газон. Але це не так. Немає трави такого відтінку, і воно таке ж грубе, як наждачний папір".

Родина не впала духом і вдосталь насміялася через невдалу покупку.

"Чоловік жартує, що зробить у килимі дірки і перетворити його в галявину для гольфу, - каже Пауліна. - Продавці, ймовірно, стрибали по складу від радості, що якийсь дивак нарешті замовив це і постелив, перш ніж відмовитися від покупки".

  • Священик випадково включив реп під час служби, і його реакція безцінна. Тепер пісню репера Black the Ripper пропонують зробити гімном місцевої церкви.
  • 81-річна жінка зв'язала білих свиней, і Facebook ледь не забанив її за расизм. Алгоритми соцмережі розцінили коментарі в'язальниці як мову ворожнечі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також