Лайм

Розкішний особняк Тіни Кароль показали з висоти пташиного польоту - де живе співачка

Співачка розширює володіння та купує землю для своєї єдиної дитини

Тіна Кароль разом з сином Веніаміном оселилася у заміському будинку, розташованому на території села Зазим'я неподалік від Києва. Особняк, площею близько 350 кв.м, знаходиться недалеко від проїжджої частини. Нещодавно співачка розширила свою ділянку, поставивши паркан прямо до дороги.

Як пише "Страна", на території маєтку розташований двоповерховий будинок, будка для сторожа та будиночок для персоналу. На задньому дворі є невелике футбольне поле, зона відпочинку та сад, за яким особисто стежить артистка.

Тіна Кароль з сином Фото: facebook.com/tina.karol

На першому поверсі будинку знаходиться кілька спалень, літня кухня з панорамними вікнами, тренажерний зал та приміщення для репетицій. Другий поверх повністю відведений для дитини. У цокольній частині будинку знаходиться гараж на три авто.

Тіна Кароль в особистому тренажерному залі Фото: facebook.com/tina.karol

Ділянку придбав покійний чоловік співачки Євген Огір у 2007 році, як подарунок дружині за народження сина. Тоді на території був скромний будинок з білої цегли, і продюсер планував влаштувати там грандіозне будівництво. Однак не встиг. У 2013 році чоловіка Кароль забрала онкологія, і добудовувати будинок довелося самій Тіні.

У біографічному фільмі "Сила кохання та голосу" співачка розповіла, що облаштувала в особняку все так, як сподобалося б Євгену. По всьому будинку розставлені фотографії та особисті речі Огіра, а також їх весільні келихи, свічки та рушник.

  • Дивіться також на theLime, як виглядають будинки Потапа з Настею Каменських та Юрія Горбунова з Катею Осадчою. Знаменитості живуть через паркан у елітному селищі Козин, що у напрямку Конча-Заспи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ