RU  UA

Дізнатися

Володимир Остапчук потроллив Ольгу Фреймут за її уроки етикету: відео

Телеведучий зняв жартівливий ролик та розвеселив навіть Фреймут

Ольга Фреймут часто розповідає в Instagram як правильно вести себе у суспільстві та роздає різні поради з етикету. Днями ведуча показала дописувачам, як правильно підняти те, що впало, і тут же отримала ролик-відповідь від Володимира Остапчука.

Телеведучий опублікував у своєму мікроблозі відео, на якому пародіює свою колегу. Шоумен спочатку показав, як Фреймут піднімає квітку, яка впала на землю, а потім - свій варіант, тільки з гирею. Свій "урок" Остапчук зняв у спортзалі. "Як правильно підняти те, що впало. Натхненний Ольгою Фреймут", - підписав ролик Володимир.


Пародійне відео Остапчука набрало майже 100 тисяч переглядів та безліч відгуків У числі коментаторів була й Ольга Фреймут. "Ви чарівний", - написала телеведуча та залишила три усміхнених смайлика.

  • Дивіться також на theLime, як Маша Єфросиніна потролила Monatik'а за ранкову зарядку на Мальдівах. Телеведуча зняла відео, на якому продемонструвала таку ж стійку на голові, тільки замість піску в кадрі - сніг.
  • Раніше українська співачка та блогер Джері Хейл потролила себе через "плоскі груди". Вийшло краще, ніж у хейтерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации