Масляна підходить до кінця, але ще є два дні, щоб побалувати близьких смачними млинцями. Якщо ви вже спробували млинцеві мішечки з грибами від Тетяни Літвінової, то рекомендуємо приготувати різнокольорові млинці, рецептом яких поділилася Ольга Сумська.
Як написала актриса на особистій сторінці в Instagram, готувати жовті, зелені та рожеві млинці дуже просто, а головне - ніяких шкідливих барвників. Для того, щоб приготувати яскраві млинці за рецептом Ольги Сумської, вам знадобляться наступні інгредієнти: яйця, молоко, борошно, щіпка солі, рослинна олія, буряк, шпинат та морква.
Спосіб приготування:
Збиваємо яйця з молоком, додаємо борошно, сіль, масло. Отриману суміш поділяємо на 3 тарілки. У першу тарілку додаємо сік відвареного буряка (попередньо натерти на тертці та віджати).
У другу тарілку додаємо сік шпинату (щоб його отримати, потрібно перебити листя шпинату у блендері з двома столовими ложками води, і пропустити через сито).
У третю тарілку додаємо морквяний сік (сиру моркву натерти на тертці та пропустити через сито або марлю). Жовтий колір млинців можна отримати також, використавши куркуму.
Випікати на розігрітій сковороді, як звичайні млинці.
- Читайте також на theLime, як приготувати млинці на всю сковороду і не зіпсувати їх. Ось 5 простих порад для домашніх експериментів.
- А ви знаєте традиції Масляної? Читайте на theLime історію свята і про найцікавіші моменти святкування.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.