RU  UA

Дізнатися

Тіна Кароль звинуватила в маніпулюванні учасницю "Голосу країни" Марію Рак

Дівчина хотіла покинути шоу через вибір Дмитра Монатіка

На "Голос країни-11" розпочався етап вокальних боїв, в яких судді обирають найсильніших учасників своїх команд. За право продовжити проект у 8 випуску змагалися Любов Дробина і Марія Рак, яка була суперницею Дмитра Монатіка у 1 сезоні шоу "Х-фактор".

В "Х-факторі" між Марією і Дмитром зав'язалися гарні стосунки, і вибувши з проекту, він уболівав саме за неї. Тим більш несподіваним для учасниці виявилося рішення Монатіка продовжити працювати з Любов'ю Дробиною.

"Ніколи не думав, що таке буде в нашому житті відбуватися. Дуже складно обрати, але сьогодні Люба заспівала краще", - пояснив він своє рішення.

Хоча судді могли врятувати Марію через "крадіжку" в свою команду, вона не захотіла продовжувати участь у шоу. "Я з вдячністю звертаюся до суддів і залишаю проект, тому що мені хотілося попрацювати саме з тобою, Діма", - сказала вона.

Така поведінка обурила Тіну Кароль, яка звинуватила дівчину у маніпуляціях. "Ви зараз маніпулюєте всім проектом і Дімою в тому числі, не розуміючи цього", - сказала вона.

Суддям вдалося умовити Марію продовжити змагання, і Надя Дорофєєва запросила її в свою команду. "Гаразд", - роздратовано сказала дівчина. "Не гаразд, а спасибі!" - обурилася такою реакцією Кароль.

  • У 8 випуску 11 сезону "Голосу країни" вибір Наді Дорофєєвої довів до сліз її подругу дитинства: дівчина залишилася за бортом проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии