Лайм

Ксенія Мішина розкритикувала грубу поведінку учасниць шоу "Холостяк"

Актрисі не сподобалася жорстка конкуренція на проекті

Перша українська Холостячка Ксенія Мішина не змогла пройти повз новий сезон реаліті-шоу "Холостяк" і виступила з несподіваною критикою його учасниць. Актрисі не сподобалося, як дівчата спілкуються між собою.

"Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Як так можна? Чому деякі дівчата так поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності. Я як ніхто розумію, у чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж, - написала Мішина в Instagram. - Потім я зрозуміла, що насправді мене так схвилювало. Не те, як вони ставилися до себе, не те, як жалісливо деякі дивилися на Холостяка, а те, як вони ставилися одна до одної. Там, за межами очей чоловіка, відкривалися їхні справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, насмішки, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно".

Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Холостячка Мішина не стала сперечатися, що зйомки в реаліті-шоу - непроста справа, але її розчарувала "страшна конкуренція і безпросвітність" дівчат. Актриса висловила надію, що колись інші 30 учасниць проекту зможуть "красиво підносити себе", претендуючи на одного чоловіка.

Фанати підтримали позицію Мішиної в коментарях.

"Проект "Холостячка" виглядає набагато благородніше, ніж "Холостяк". Маю на увазі поведінку учасників. Не знаю чому, але дівчата-учасниці поводяться набагато зліше, підступніше і більш ганебно, ніж хлопці-учасники, і це сумно", - пишуть вони . - "Чоловіки на "Холостячці" поводилися дуже гідно, а в цьому сезоні дівчата вражають ницістю і підлістю, і це тільки початок... самоповага відсутня в 70% учасниць".

  • У другому випуску герой Холостяка-11 Михайло Залівако несподівано відправив додому 9 учасниць. Боротьбу за його серце продовжать 20 дівчат.
  • У першому випуску шоу дівчата намагалися максимально вразити Холостяка. Хтось дивував нарядом або подарунком, а хтось - професією. theLime зібрав фото найяскравіших учасниць, які запам'яталися глядачам найбільше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.