Лайм

Про Пабло розповідають усіляку нісенітницю: рідний брат Ескобара дав інтерв'ю солістці The Hardkiss Юлії Саніній

Як і чим сьогодні живе брат відомого наркобарона

Один із найвідоміших злочинців ХХ століття, глава Медельїнського картелю Пабло Ескобар, був убитий поліцейськими Медельіна в 1993 році. Всі ці роки в місті так само живе рідний брат наркобарона Роберто Ескобар. Свого часу чоловік носив прізвисько Ель Осіто (ведмежа), а за його голову пропонували винагороду $10 млн.

Сьогодні Роберто Ескобару 74 роки - 14 з них він провів за гратами після того, як сам здався поліції. Нещодавно чоловік поспілкувався з українською співачкою Юлією Саніною, учасницею гурту The Hardkiss. В якості ведучої тревел-шоу "Орел & Решка. 10 років" Саніна відвідала Колумбію та його навідоміше місто.

Роберто Ескобар Фото: YouTube / "Орел і Решка"

Як розповіла співачка в ефірі Нового каналу, старий Ель Осіто охоче користується своєю знаменитістю - поспілкуватися на камеру чоловік погодився за $3 тисячі. Колосальна сума, але втратити людину такого масштабу було б прикро.

Бесіда відбулася на вулиці. І що цікаво, на відстані кількох метрів - підійти ближче до Ескобара-старшого не дозволила його дружина. Говорили про різне: чим чоловік займався в наркокартелі, в які небезпечні ситуації потрапляв, яким пам'ятає свого молодшого брата.

Фото: YouTube / "Орел і Решка"

Фото: YouTube / "Орел і Решка"

"Найнебезпечніша ситуація в житті сталася зі мною у в’язниці, коли перед обличчям вибухнула бомба, і я практично осліп і оглух, - згадував Ескобар. - А ще під час поліцейської облави, коли розшукували Пабло, агенти вбивали всіх, не розбираючи, хто є хто. Мені тоді пощастило, але шурина Пабло застрелили".

Що важливіше для Пабло Ескобара - гроші чи влада? На це питання Юлія отримала несподівану відповідь: ні те, ні те. Адже на першому місці у наркобарона завжди стояла родина.

"Хочу, щоб про Пабло говорили лише правду. Про нього розповідають усілякі нісенітниці, - зазначив чоловік. - Що він начепив на коня ріг, щоб зробити єдинорога для своєї дочки, що спалював мільйони доларів, щоб зігріти своїх дітей. Це все неправда".

За словами Ель Осіто, його брат піклувався про бідних жителів Медельїна, і це перше, про що вони згадують через роки. "Він би ніколи не спалив гроші, тому що знав – їх потребує його народ. Пабло бачив, як люди живуть на звалищах, їдять сміття. Тому побудував цілий район для бідних за $60 мільйонів, - додав він. - Будував футбольні поля, церкви, медичні центри, нові будинки, квартири, які роздавав безкоштовно. Зараз у цих будинках живуть 25 тисяч людей, які обожнюють мого брата, тому що він був єдиним, хто їм допоміг".

  • Читайте також на theLime, як позашлюбний син Пабло Ескобара, який проживає сьогодні на Майорці під псевдонімом Філіп Уїткомб, розповів про заховані скарби батька. Самого ж наркобарона Уїткомб бачив лише кілька разів у житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug