Лайм

Вдова Курта Кобейна мало не померла в лікарні - Кортні Лав розповіла про свою хворобу

Співачка лікується від анемії

Кортні Лав розповіла про проблеми зі здоров'ям, через які ледь не померла у 2020 році. 56-річна співачка і вдова Курта Кобейна поділилася своїми проблемами в Instagram.

"Люди, мені було сумно і дуже погано. Знесилена через невимовний біль, в серпні я важила 43 кг і мало не померла в лікарні від анемії (у мене не було гемоглобіну)", - розповіла вона.

Фото: instagram.com/courtneylove/

Подолати біль співачці допоміг медичний канабіс: "найбільш співчутливий і мудрий лікар" призначив їй масло CBD, яке отримують зі стебел і суцвіть канабісу. Ця речовина не має психоделічного ефекту, але використовується в медицині для лікування тривоги, когнітивних порушень, рухових розладів і болю.

"Тепер мені так добре. Масло CBD усунуло МАЙЖЕ ВСІ фізичні симптоми. І весь біль, - каже Лав. - Між іншим, я все ще твереза на 100%. Я була практично прикута до ліжка. Я думала, що цього разу точно зламаюся. Але я в порядку! Я тільки-но оклигала і дуже слабка. Але скоро я знову стану сильною!"

У своєму пості Лав також подякувала акторові Вуді Харрельсону за те, що він вперше познайомив її з багатьма способами використання коноплі, показавши їй статтю з науково-популярного журналу Popular Mechanics. "Ти був правий!" - написала вона.

  • У США більшість штатів дозволяють використання медичного канабісу за призначенням лікарів. Деякі штати пішли далі і легалізували його рекреаційне застосування. Прибутковий бізнес починають навіть зірки, і в 2020 році чоловік Бейонсе Jay-Z став головним візіонером нової компанії з виробництва канабісу. Акціонерами його фірми вже стали Ріанна і репер Мік Мілл.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято