Лайм

Принц Гаррі розповів, як спілкується з родиною після скандального інтерв'ю Опрі Вінфрі

Переговори з рідними Гаррі поки непродуктивні

Гучне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі телеведучій Опрі Вінфрі загострило і без того напружені стосунки в королівській родині, виправити які буде непросто. Принц Гаррі розповів, що намагався поговорити з рідними після відвертих зізнань на американському ТБ, але поки це не мало успіху.

"Я дійсно подзвонив їм, щоб дізнатися, як вони почуваються", - сказав Гаррі телеведучій CBS Гейл Кінг.

Фото: CBS

"Гаррі розмовляв зі своїм братом, а також із батьком. Мені повідомили, що ці розмови були непродуктивними. Але вони раді, що хоча б почали розмову, - додала 66-річна ведуча "CBS This Morning". - Однак ніхто в королівській родині ще не розмовляв з Меган".

В інтерв'ю Опри найбільше "дісталося" 72-річному принцу Чарльзу. Гаррі сказав, що його зачепила поведінка батька, який перестав відповідати на його дзвінки після публічної відмови від королівських повноважень. 36-річний принц також визнав, що їхні стосунки з братом Вільямом далекі від колишньої близькості, і шляхи їхні розійшлися.

За словами Гейл Кінг, найбільше Меган і Гаррі засмучує, що хоча палац пообіцяв розібратися з їхніми проблемами "в приватному порядку", брехливі історії продовжують з'являтися, а до Меган все ще ставляться дуже зневажливо.

"Їм неприємно бачити цей расовий скандал, коли все, чого вони хотіли з самого початку, - це втручання королівської родини і вимоги до преси припинити поширювати несправедливі, неточні, неправдиві історії, які виразно мають расовий ухил", - сказала телеведуча.

Також Кінг похвалила Меган Маркл і заявила, що вона може довести всі озвучені претензії: "Усі, хто працював із Меган, точно скажуть вам, хто вона - насправді вона дуже мила і турботлива людина. І у Меган є документи, що підтверджують все, що вона сказала в інтерв'ю Опрі. Все".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита