Лайм

Таємне весілля, думки про суїцид та друга дитина: про що Меган Маркл і принц Гаррі розповіли у великому інтерв'ю Опрі Вінфрі

Головне з двогодинної бесіди

Після тижня гучних тизерів на американському каналі CBS вийшло велике інтерв'ю Опри Вінфрі з принцом Гаррі та Меган Маркл. У двогодинній розмові герцог і герцогиня Сассекські розповіли про таємне весілля перед публічною церемонією, життя в королівській родині та труднощі, через які актриса навіть подумувала про суїцид. Принц Гаррі нарешті пролив світло на стосунки з батьком (принцом Чарльзом), рідним братом (принцом Вільямом), а також бабусею - королевою Єлизаветою II. В кінці бесіди пара також назвала стать їхньої другої дитини. theLime переказує головні моменти інтерв'ю максимально коротко.

Меган Маркл і принц Гаррі Фото: Getty Images

Таємне весілля

За кілька днів до публічного весілля, яке транслювали на ТБ у травні 2018 року, принц Гаррі та Меган Маркл одружилися таємно. За словами актриси, "це було видовище для всього світу", але пара дуже хотіла, щоб їх справжній союз залишався особистим. На таємному весіллі навіть не було гостей: крім нареченого та нареченої був присутній лише архієпископ Кентерберійський. У свідоцтві про шлюб герцога та герцогині сьогодні вказана саме ця дата одруження.

Думки про суїцид

Дружина принца Гаррі зізналася, що під час вагітності подумувала про суїцид, при цьому в королівській родині всім було байдуже. Причиною труднощів стали місяці знущань у британських таблоїдах і подальша заборона покидати будинок. За словами герцогині, у неї відняли кредитні карти, водійські права та навіть паспорт. "Я просто не хотіла більше жити, - згадала вона. - І це була дуже ясна і лякаюча думка".

У зв'язку з цим Меган Маркл звернулася до одного зі старших членів королівської родини та попросила про стаціонарне лікування. На це герцогині відповіли відмовою, тому що хвилювалися за імідж британського двору.

Мав значення навіть колір шкіри первістка

За словами пари, в палаці були стурбовані навіть тим, якого кольору буде шкіра їхнього первістка. Подружжя не стало називати фігурантів цих розмов, але згадало, що вони відбувалися ще до їхнього весілля - дитині навіть погрожували не надати титул та охорону. З цієї ж причини, припустила Меган Маркл, вони не робили традиційне фото з новонародженим Арчі, коли покидали пологовий будинок.

Меган Маркл і принц Гаррі з сином Арчі Фото: Getty Images

Стсунки з членами королівської родини

Розмови про непрості стосунки в родині гуляють таблоїдами вже доволі давно. У бесіді з Опрою Вінфрі принц Гаррі зізнався, що практично не спілкується зі своїм батьком і рідним братом, які стали заручниками своїх статусів. "Вони не можуть просто піти, і я їм співчуваю", - зазначив він.

За словами принца Гаррі, їхнє з дружиною рішення скласти королівські повноваження призвели до того, що принц Чарльз перестав відповідати на дзвінки сина. Що ж стосується стосунків з рідним братом, герцог зізнався, що любить принца Вільяма "шалено", але їхні "шляхи розійшлися". Стосунки з бабусею, королевою Єлизаветою II, у Гаррі досі доволі теплі.

Цього літа в родині принца Гаррі і Меган Маркл народиться дівчинка

14 лютого пара оголосила, що чекає на другу дитину. Це була символічна дата - рівно 37 років тому принцеса Діана оголосила що вагітна принцом Гаррі. Другою дитиною герцога та герцогині Сассекських буде дівчинка.

  • Раніше в інтерв'ю Джеймсу Кордену принц Гаррі зізнався, що покинув Великобританію заради збереження психічного здоров'я. Особливої шкоди йому завдала британська преса.
  • Меган Маркл вдалося перемогти в судовій битві з британським таблоїдом, який опублікував її листа батькові Томасу Марклу. Суд постановив, що газета The Mail on Sunday зазіхнула на особисте життя герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм