Лайм

Як пряме волосся перетворити на пишні кучері без хімії: прості лайфхаки

Спробуйте зробити таку зачіску вдома

Весна - це час змін, коли хочеться експериментувати зі стилем одягу, кольором волосся і зачісками. Якщо ви вже пробували зробити об'ємну косу, рекомендуємо також поекспериментувати з пишними кучерями. theLime ділиться з вами лайфхаками, як у домашніх умовах зробити це.

Як відомо, кожна дівчина з прямим волоссям хоча б раз у житті мріяла про пишні локони. Щоб зробити таку зачіску, не обов'язково йти в салон або мучитися всю ніч з незручними бігуді на голові.

Фото: pinterest.com

Як можна зробити пишні локони?

Перший спосіб: миєму голову, наносимо на вологе волосся засіб для укладки (будь-спрей, гель або мус) і заплітаємо одну косу або декілька косичок. Якщо волосся не сильно довге, скручиваємо його в пучки. Ви можете лягти спати, а на ранок розплести волосся і отримати афро-накрутку.

Другий спосіб: на чисте висушене волосся (можна злегка вологе) наносимо спрей для обсягу, розподіляємо волосся на чотири секції. Беремо одну з них і поділяємо ще на дві частини, скручуємо волосся у напрямку до обличчя в джгут. Потім повторюємо процедуру з іншими частинами і переплітаємо їх. Закріплюємо зачіску і ходимо так як мінімум пару годин. Потім розпускаємо волосся і отримуємо пишні локони.

Третій спосіб: оригінальну зачіску можна зробити також за допомогою паперових серветок або газет. Необхідно звернути папір в рулон, накрутити на нього пасмо вологого волосся (перед цим потрібно скропити волосся засобом зі зволожуючим ефектом), після чого зав'язати кінці рулону вузлом. Повторити те ж саме з іншими пасмами волосся.

Фото: pixabay.com

Ще один спосіб - за допомогою шпильок або невидимок можна створити ламаний ефект. Цей варіант більше підходить для волосся середньої довжини і довгого. Потрібно взяти шпильку і намотати на неї пасмо волосся вісімкою. Якщо немає шпильок, візьміть пасмо волосся, накрутіть його на палець і зафіксуйте невидимкою біля коріння.

А дівчатам, у кого від природи волосся трохи в'ється, радимо скропити локони спеціальним сольовим спреєм, який можна купити в б'юті-магазині. Таким чином можна домогтися ефекту "пляжних локонів", а посилить зачіску нанесений на волосся гель.

Якщо ж у вас немає часу довго чекати, можна скористатися плойкою або праскою. Для цього попередньо вимийте голову і висушіть її феном. Потім обробіть волосся засобом з термозахистом і розділіть волосся на пасма. Візьміть перше пасмо і накрутіть на плойку. Намагайтеся не натягувати занадто туго і не віджимати кінчик затискачем приладу. Тримати кожен локон на плойці необхідно 10-15 секунд, а потім акуратно зніміть локон з плойки і злегка збризніть лаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності