Лайм

10 років тому в шоу "Холостяк" перемогла Олександра Шульгіна: де і як сьогодні живе обраниця Чмерковського

Дівчина встигла написати книгу та переїхати до США

У першому сезоні реаліті-шоу "Холостяк", яке вийшло на екрани в 2011 році, американський танцюрист з українським корінням Максим Чмерковський обрав яскраву дівчину на ім'я Олександра Шульгіна. theLime вирішив з'ясувати, як склалася її доля після проекту.

Олександра Шульгіна і Максим Чмерковський Фото: скріншот програми на каналі СТБ

Зазначимо, що відносини Олександри і Максима після проекту тривали пару місяців, після чого завидний холостяк поїхав назад до США і практично відразу влаштував своє особисте життя. За повідомленнями в ЗМІ, вже в 2012 році він почав зустрічатися з танцівницею Петой Маргатройд, на якій потім і одружився. Разом пара виховує 4-річного сина.

Максим Чмерковський з дружиною і сином Фото: instagram.com/maksimc

У Олександри спочатку все було не так райдужно. Дівчина зізнається, що пережила депресію після закінчення проекту і розставання з Чмерковським. Через нервовий зрив дівчина поправилася, у неї почалися проблеми зі здоров'ям, вона навіть потрапила до лікарні і на деякий час зникла з екранів ТБ. Однак незабаром вона всерйоз зайнялася собою: почала займатися спортом і правильно харчуватися.

Її захоплення фітнесом і дієтологією згодом стало її професією. Вона здобула вищу освіту спортивного дієтолога, а також сертифікат фітнес-тренера і коуча.

Кілька років тому Олександра Шульгіна переїхала до США. На сьогоднішній день дівчина пише статті про ЗСЖ у своєму Instagram, викладає відеоуроки з тренуваннями, проводить мотиваційні зустрічі з дівчатами і жінками, тренує особисто і прописує харчування. Перед пандемією коронавірусу Шульгіна проводила марафони та фітнес-тури на Кубі, в Домініканській республіці, на Балі, в Карпатах, на Криті і на Кіпрі.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Також вона спробувала себе в якості дизайнера - створила свій бренд спортивного одягу і телеведучої - два роки працювала в ранковому шоу.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Шульгіна також написала книгу "Інструкція щасливої жінки. Я у себе одна. Шлях до себе коханої: три кроки", в якій розповідає свою історію та історію своїх подруг, щоб змінити життя інших жінок.

  • Тим часом в Україні недавно стартував "Холостяк-11". У другому випуску шоу головний герой Михайло Залівако відправив додому відразу дев'ять дівчат.
  • Читайте також на theLime про те, чому головна холостячка країни Ксенія Мішина розкритикувала грубу поведінку учасниць шоу "Холостяк".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним