RU  UA

Дізнатися

Порноактриса сама покинула "Холостяк", засмутивши прихильників шоу. Кажуть, вона була найщирішою

Дівчина не витримала атмосфери у будинку учасниць

У третьому випуску 11 сезону реаліті "Холостяк" несподівано пішла 24-річна Анастасія. До проекту вона була відома під псевдонімом Адель Асанті, який вибрала собі для роботи у порноіндустрії в якості актриси. Дівчина не витримала атмосфери серед учасниць і вирішила покинути проект за власним бажанням.

Під час вечірки з нагоди дня народження колишньої дружини Андрія Богдана Анни, Аліса запросила Михайла на особисте спілкування. У цей час суперниці стали бурхливо обговорювати план помсти, вирішивши влаштувати їй "темну". Настя за всім цим мовчки спостерігала, а потім встала і вийшла з кімнати. Дівчина сказала, що їй важко жити в обстановці брехні та лицемірства, тому вона залишає проект.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Коли дівчина повідомила про це Холостякові, він спробував зупинити її, і навіть запропонував переїхати в інший будинок учасниць. Але Анастасія була налаштована рішуче. До того ж, за словами учасниці, їй буде легше піти зараз, ніж коли вона закохається в Михайла.

"Я залишаюся звичайною людиною, але мене більше так не сприймають! У моєму житті відбулися великі зміни, я пізнала себе, а ось Михайлу я бажаю знайти кохання на проекті", - пояснила Настя дописувачам в Instagram.

Фото: instagram.com/adelasantyxx

Шанувальники шоу залишилися розчаровані рішенням Анастасії, адже багато хто відзначив, що вона була однією з найдобріших та щирих учасниць, незважаючи на свою професію.

"Найвідкритіша та найдобріша учасниця! Я б теж пішла на її місці. Не через те, що нема за кого боротися.. а просто це все так низько. Одна іншу топлять", "Шкода, вона насправді дуже хороша людина й дійсно була щирою", "Я бачила Вас єдиною відкритою, щирою, справжньою переможницею", - пишуть глядачі у соцмережах.

  • У другому випуску шоу "Холостяк" Михайло сходив на індивідуальні та групові побачення, а дівчата дізналися, що після першої вечірки ніхто з учасниць не покинув проект. В кінці ефіру герой попрощався з претендентками, з якими не бачить спільного майбутнього. І це аж 9 учасниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие