Лайм

Тіна Кароль розповіла, що допомогло їй пережити смерть чоловіка

Євген Огір пішов з життя в 2013 році

Популярна українська співачка Тіна Кароль відверто розповіла, що допомогло їй пережити смерть чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який пішов з життя в квітні 2013 року.

Так, в інтерв'ю Дарині Шаповалової артистка зізналася, що впоратися з горем їй допомогла молитва. Саме звернення до Бога допомогло Тіні не падати духом і зрозуміти, що є сенс життя - син Веніамін (відео дивіться нижче).

"Можна молитися до своєї свідомості, до тіла, навіть просто звернення до себе - це і є вже сакральне спілкування зі своїм Я. Це не рецепт, це не для всіх, напевно. Але в моєму випадку - це молитва", - зізналася співачка.

"Усвідомлення необхідності молитви прийшло до мене 2013 му році, коли у мене був переломний момент в долі. І це допомогло мені не падати духом, зрозуміти, що є сенс життя - це моя дорога дитина", - зазначила Тіна.

Нагадаємо, Євген Огір пішов з життя 28 квітня 2013 року в одній з лікарень Києва. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Стан продюсера оцінювався як тяжкий, безсилими виявилися і зарубіжні фахівці.

Зараз співачка виховує їх спільного сина Веніаміна. Зараз хлопчику 10 років і він живе і вчиться в школі Великобританії. Як раніше розповіла артистка, хлопчик відразу пішов до другого класу і відмінно вписався в англомовний колектив. Там же школяр частенько навідується в українську громаду, де дивує публіку українськими нарядами і танцями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях