RU  UA

Дізнатися

Чи правильно я вчинила? Ірина Білик розповіла, що відмовила шейху стати його дружиною

Співачка розповіла про чергову пропозицію руки й серця

Ірина Білик вирушила до Єгипту, де на неї нахлинули спогади. Виявляється, кілька років тому співачка могла стати дружиною шейха і залишитися жити в його країні. Але артистка вибрала сцену, а заможному чоловікові відмовила.

"Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції", - написала Білик в Instagram.


Через роки співачка задається питанням, чи правильно тоді вона вчинила: "Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени?".

Шанувальники зірки впевнені, що вона прийняла правильне рішення, адже життя в золотій клітці - не для неї. Інші нагадали Білик про її чоловіка, зазначивши, що він не зрівняється ні з одним шейхом.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, 50-річна артистка заміжня за 48-річним російським стилістом Асланом Ахмадовим. Пара одружилася у 2015 році, в тому ж році на світ з'явився їхній син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - у Москві.

Ірина Білик із сином Табрізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже вшосте просить Білик вийти за нього заміж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы