Лайм

Брітні Спірс попросила суд назавжди заборонити батькові доступ до її фінансів і особистого життя

Адвокат співачки подав клопотання до суду

Брітні Спірс попросила суддю назавжди позбавити батька права розпоряджатися її фінансами і особистим життям, пише Sky News.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

39-річна співачка знаходиться під опікою Джеймі Спірса з 2008 року після двох психічних зривів. Батько 11 років відповідав за всі її фінансові та особисті справи, але у вересні 2019 року тимчасово залишив посаду опікуна за станом здоров'я. Тоді Спірса замінила Джоді Монтгомері - професійний фідуціар, якій доручили управління справами Брітні. Тепер зірка хоче, щоб Монтгомері залишилася її опікуном назавжди.

Адвокат співачки подав судді клопотання, і слухання по її справі відбудеться вже в квітні. Минулого тижня фанати Спірс зібралися біля будівлі суду з плакатами "Свободу Брітні". Вони вірять, що батько поп-зірки використовує статус опікуна в корисливих цілях, "закривши" її в положенні недієздатної людини.

Судові документи, подані адвокатом Брітні Семюелем Д. Інгхемом III, розкривають деякі повноваження опікуна. Наприклад, він може забороняти або обмежувати відвідування Брітні, а також поміщати її під нагляд охоронців і наглядачів. Тип опіки, який застосовують до співачки, часто використовується для людей з хворобою Альцгеймера.

  • Раніше бойфренд Брітні Спірс грубо обізвав її батька "повним виродком". Сем Асгарі заявив, що Джеймі Спірс заважає їхнім стосункам.
  • Проти Джеймі Спріса також виступав син Брітні. Виявилося, що після сутички з 14-річним Шоном Федерлайном чоловікові заборонили бачитися з онуками протягом трьох років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято