Лайм

13-річний син Брітні Спірс побажав дідові смерті і зізнався, що його мати кинула музику

Джейден Федерлайн влаштував вельми відвертий онлайн в Instagram

Молодший син Брітні Спірс і Кевіна Федерлайна Джейден влаштував в Instagram відвертий відеочат, відповівши на запитання фоловерів. 13-річний хлопчик розповів про застиглу музичну кар'єру матері, поділився ставленням до її 26-річного бойфренда і визнав, що ображений на свого діда Джеймі Спірса, який більше 10 років контролював Брітні як опікун.

Брітні Спірс з синами Шоном (зліва) і Джейденом Фото: @britneyspears в Instagram

"Що відбувається з моєю мамою? Я розповім вам всю історію про мою маму, якщо отримаю 5000 фоловерів в своєму Instagram. Вона вийде в далекому майбутньому, коли я стану дійсно популярним, - пообіцяв Джейден. - Насправді я взагалі не бачив, щоб вона багато займалася музикою. Навіть не знаю. Пам'ятаю, як одного разу я запитав її: "Мама, що сталося з твоєю музикою?" Вона сказала: "Я не знаю, любий. Думаю, я могла б просто кинути це".

У 2008 році після госпіталізації до психіатричного відділення медичного центру UCLA Брітні Спірс визнали тимчасово недієздатною, і Джеймі Спірса призначили її опікуном. У вересні 2019 року він пішов з поста через проблеми зі здоров'ям, але, за повідомленнями, повернувся до своїх обов'язків в січні. При цьому стосунки з онуками у нього натягнуті: після сутички з 14-річним сином Брітні Шоном йому заборонили бачитися з дітьми протягом трьох років.

"Він досить великий х**... Нехай помре, - сказав Джейден. При цьому хлопчик похвалив маминого бойфренда Сема Асгарі, з яким Брітні зустрічається з 2016 року. - Мені подобається Сем. Він хороший, добрий, - сказав він. - Він дійсно хороший чувак ".

  • Раніше Брітні показала, як зламала ногу під час танцю. Її кістка не витримала пристрасної любові до танців, і це дійсно голосно.
  • У минулому році батько Брітні Спірс потрапив в заголовки ЗМІ після того, як колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн подав на нього в суд за грубе поводження з онуком, Шоном Престоном. Читайте на theLime, чим закінчилася ця історія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки