Лайм

Джамала випустила кліп до пісні "Вірю в тебе", в якому показала чоловіка та синів

У кліпі про батьків і дітей з'являється родина співачки

Джамала випустила зворушливий кліп до пісні "Вірю в тебе" з нового альбому "МИ", в якому показала принади батьківства. Героями ролика стали батьки й діти, серед яких також з'являється чоловік співачки Бекір ьа їхні сини - Емір-Рахман та Селім-Гірай.

Режисером кліпу стала Анна Копилова, яка раніше вже працювала над кліпами співачки "Крила" та "Шлях додому".

Як розповіла сама Джамала, її пісня "Вірю в тебе" розкриває тему віри в дітей, які в майбутньому обов'язково мають стати хорошими людьми. Це в деякій мірі ускладнило роботу над кліпом. "Дуже складно було зняти відео на пісню, якою ти сказала вже все, що думаєш та відчуваєш", - пояснила вона.

Джамала з родиною Фото: Instagram / @jamalajaaa

Пісня "Вірю в тебе" увійшла до трек-листа нового альбому Джамали "МИ", який вийшов 12 березня. Всього в ньому вісім треків, серед яких нещодавній сингл "Вдячна", композиція Like a Hero (англомовна версія саундтреку для фільму Агнешки Холланд "Ціна правди") та міжнародний хіт "Кохаю" із казахстанським репером Jah Khalib.

  • Раніше Джамала увійшла до топ-100 найуспішніших жінок України. Виконавиця потрапила до списку як представниця шоу-бізнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil