Лайм

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес стали ведучими "Орла і Решки": куди вирушила пара

Одна з найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу вивчала пам'ятки Йорданії

У касті ведучих тревел-шоу "Орел & Решка. 10 років" - поповнення. До українських знаменитостой накшталт Мішель Андраде, Позитива, Юлії Саніної, Івана Дорна приєдналися Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. Для зйомок нового епізоду ювілейного сезону пара вирушила до Йорданії.

"Орел і Решка" - це проект, який не лише протримався 10 років на екранах, а став улюбленою програмою мільйонів глядачів по всьому світу, - цитує Дорофєєву Новий канал. - Він зробив з простих хлопців і дівчат справжніх ведучих-зірок. Плюс, це проект, який не просто розважає глядачів, а й знайомить їх із нашим дивовижним світом. Я рада стати частиною тревел-легенди і зазирнути в неї зсередини".

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес Фото: Новий канал / "Орел & Решка. 10 років"

Для Наді це перший досвід зйомки в подібному проекті. І хоча співачка звикла до частих поїздок та щоденних змін обстановки, вона не очікувала, що робота в "Орлі & Решці" буде такою складною.

"Я думала, що насправді все легше Графік дуже насичений, за тобою всюди слідують камери, хочеться все показати, - розповіла співачка. - Респект ведучим усіх сезонів. Мало хто розуміє, як артистам у концертному турі. А я тепер на власному досвіді знаю, що бути ведучою «Орла&Решки» непросто, але неймовірно цікаво".

А от Володимир Дантес колись був ведучим іншого тревел-шоу - він об'їздив 75 країн, в тому числі і Йорданію, отже знав, чого варто очікувати від неї. "Колись я приходив на кастинг "Орла & Решки", але щось не пам'ятаю, щоб був ведучим до цього дня, - посміявся чоловік співачки. - Зате вів іншу програму, і чудово, що зараз нас з Надею покликали стати частиною цього легендарного проекту".

Фото: Новий канал / "Орел & Решка. 10 років"

Як зазначив Дантес, вилетіти кудись в еру пандемії - це захват. "Згадати, що таке подорожі, спілкування з людьми, побачити радісні обличчя - завжди приємно і круто, тож я був радий зйомкам", - додав він.

Новий випуск тревел-шоу "Орел & Решка. 10 років" з Надею Дорофеєвою та Володимиром Дантесом вийде на Новому каналі вже 10 квітня.

  • Читайте також на theLime, чим зараз займаються популярні ведучі, яких проект "Орел & Решка" зробив відомими. Після зйомок у тревел-проекті про них говорили всі. Але чи всім вдалося протриматися на хвилі слави?

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria