RU  UA

Дізнатися

Євгенія Власова розповіла, чи повернеться в шоу-бізнес після виступу на "Голос країни"

На сцені вокального шоу співачка виконала хіт "Ветер надежды"

Євгенія Власова вперше після довгої перерви вийшла на сцену вокального шоу "Голос країни-11", виконавши пісню "Ветер надежды" разом із учасницею Вікторією Брехар. Після виступу судді проекту запропонували 42-річній співачці повернутися в індустрію, але вона не відразу прокоментувала таку можливість.

Фото: https://www.instagram.com/eygeniavlasova/

В Instagram Власова розповіла про свої почуття і шанси на повернення в шоу-бізнес.

"Сказати, що я хвилювалася - нічого не сказати. Але боротися з хвилюванням не стала, я прийняла це як факт і пішла в цей стан, як в холодну ополонку. Хвилюючим було все, кожна деталь, - зізналася артистка. - Все було як в перший раз! Дуже цікаво було спостерігати за своїми почуттями і віддаватися їм. І переживала я все це в повній самоті, поки не вийшла в зал".

За словами Власової, не все, що відбувалося на зйомках "Голосу країни", увійшло в ефір, але її до глибини душі зворушила доброта колег. "Я побачила їхнє щире співчуття, тепло, повагу. Нове покоління - вони інші. Вони уособлення кращого, що сталося в українському шоу-бізнесі за останні років 10-15", - сказала Євгенія про Олега Винника, Тіну Кароль, Юлію Саніну, Надю Дорофєєву та Дмитра Монатіка.

"Я не можу сказати, що мене тягне назад у шоу-бізнес. Але такі подорожі змушують серце битися частіше, - написала Власова. - Це було чудово!"

Раніше співачка, яка кілька років тому поставила кар'єру на паузу, скаржилася на брехню в ЗМІ. У пресі неодноразово з'являлася інформація про те, що Власова перестала співати через онкологію.

"Цей шлейф тягнеться вже років 10! У мене ніколи не виявляли онкологічних захворювань, - заявила співачка. - Я дійсно перенесла операцію і пройшла хіміотерапію, оскільки на цьому наполягли лікарі. Але пресу, журналістів, редакторів програм не цікавлять тонкощі. Їм потрібне м'ясо, кров, пристрасті! І ось тепер на мені якесь дивне клеймо (нещасної і хворої). Ненавиджу це все! Ненавиджу брехню і брехунів. Ненавиджу давати інтерв'ю і більше не буду".

  • Дивіться на theLime, як Євгенія Власова розплакалася на "Голосі країни", слухаючи свої пісні. Хіти 2000-х прозвучали інакше у виконанні підопічної Дмитра Монатика.
  • Раніше Надія Мейхер покинула шоу "Голос країни-11", поступившись місцем у проекті учасниці з команди Тіни Кароль. У той же день артистка поділилася новими кар'єрними досягненнями: дуже скоро фанати побачать її в амплуа оперної співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания