Лайм

Брітні Спірс викликала підозри фанатів скаргою на документальний фільм про своє життя

Співачка заявила, що досі плаче від збентеження

Брітні Спірс прокоментувала документальний фільм про своє життя Framing Britney Spears, який показує її шлях до слави аж до 2008 року, коли після госпіталізації в психіатричну клініку співачка потрапила під опіку батька.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Моє життя завжди було предметом спекуляцій. За ним спостерігали і засуджували. Все життя мене виставляли на показ перед людьми, - написала співачка у Instagram. - Мене завжди так засуджували, ображали і бентежили ЗМІ. І продовжують робити це донині. Ф не дивилася документальний фільм, але з того, що я бачила, мене збентежило, в якому світлі мене представили".

Брітні заявила, що після побаченого "плакала два тижні", і все ще іноді плаче. "Я роблю все, що можу для своєї духовності, намагаюся зберегти радість, любов і щастя", - сказала вона.

Зараз Брітні в суді намагається назавжди відсторонити батька Джеймі Спірса з посади опікуна, тому фанатів здивувало, що вона так емоційно відреагувала на фільм, що розкриває причини її "ув'язнення".

"Цікаво, хто це написав і опублікував? Точно не Брітні", - пишуть в коментарях. - "Хочеться вірити, що вона говорить за себе, але сумнівно". "Документальний фільм допоміг людям усвідомити, що ви людина зі справжніми труднощами і почуттями. Нічого страшного в ньому немає".

Прихильники руху #FreeBritney вірять, що зірка не сама веде свій Instagram, а її дивні танці і повторювані селфі - сигнали про допомогу, які вона подає шанувальникам.

  • Брітні Спірс показала фото з підрослими синами і здивувалася, як летить час. Шон і Джейден вже обігнали зіркову маму за зростом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук

Що відомо про акторку Таю Щурук, яка знялася в українському серіалі "Одна родина" разом з Максимом Самчиком

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Боронячи Україну від російських окупантів, загинув український кінорежисер Костянтин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова відзначили 4 річницю весілля - обраниця артиста влаштувала йому романтичний сюрприз