Лайм

Джамала розповіла, як хейтери доводили її до сліз після пологів

Співачка зіштовхнулася з буллінгом через вагу

Після народження другого сина Селіма-Гірая Джамала поставила собі за мету схуднути на 10 кг, і заради цього відмовилася від смаженого, солодкого, мучного та інших ворогів фігури. Про схудненні співачка відверто розповідала в Instagram, але не всі користувачі соцмережі поставилися до неї з розумінням.

Фото: https://www.instagram.com/jamalajaaa/

У програмі "Ранок з Україною" Джамала зізналася, що коментарі хейтерів буквально доводили її до сліз.

"Буллінг не має меж. Ти не встигла народити, тобі вже пишуть: "А чого ти розжиріла?" - каже виконавиця. - Після народження дитини мене це дуже зачіпало, іноді навіть до сліз. Мені сказали: "Ось дивись, одна народила місяць тому, і вже худа. А ти вже п'ятий місяць, і все жереш"".

Чоловік Джамали Сеїт-Бекір Сулейманов просив її не реагувати на цькування, але впорається з емоціями виходило не завжди, і деякі образливі коментарі зірка просто видаляє.

Раніше Джамала розповіла, що в гонитві за ідеальною вагою в 59 кг вона їсть 5 разів на день кожні 2,5-3 години. В її раціоні упор зроблений на овочеві страви, цільнозернові каші, м'ясо птиці та білу рибу. Якщо співачка хоче перекусити, вона обирає горіхи, насіння, авокадо, кефір або натуральний йогурт.

  • Співачка Біллі Айліш розповіла, як морила себе голодом і приймала таблетки для схуднення. У той час їй було всього 12 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil