Лайм

Акторка серіалу "Школа" вперше розповіла про зґвалтування, про яке не знає навіть мама

На той момент дівчина була неповнолітньою

Акторка Ліза Василенко, яка відома за роллю Лоли в україномовному серіалі про підлітків "Школа", у 17 років пережила сексуальне насильство з боку дорослого чоловіка. Це сталося у Москві, куди юна дівчина втекла від абьюзивних стосунків.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Пушка" 22-річна українка зізналася, що в російській столиці вона познайомилася з дівчиною-ескортницею та стала у неї жити. Одного разу на дні народження її нової знайомої Лізі підсипали щось в алкоголь після чого згвалтували. За словами акторки, вона погано пам'ятає деталі події, проте в той день думала, що її життя закінчене.

Ліза Василенко Фото: instagram.com/elizabethvasilenko

"Пам'ятаю, що він зверху і він величезний. А я не можу вилізти. Я починаю кричати, плакати. Він встає, він теж під чимось. Він розбиває мій телефон, просто вщент, і я гола вибігаю на вулицю, - згадує Василенко . - У цей момент я стояла і думала, що моє життя закінчилася. І ось під'їжджає таксі, водій не нашої національності. Він садить мене назад і каже: "Я все розумію. Просто скажи, куди тебе довезти, я довезу, аби ти була ціла".

Ліза не стала заявляти в поліцію, більш того, про інцидент не знала навіть її сім'я. "Якщо мама дивитиметься це інтерв'ю, вона почує це в перший раз", - зізналася акторка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil