Лайм

Актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук вперше прокоментував розрив з Анною Трінчер

Красива історія кохання тривала два роки

Актори україномовного серіалу про підлітків "Школа" Анна Трінчер і Богдан Осадчук розійшлися після двох років стосунків. Про розрив першою повідомила Аня, записавши емоційне відео. А наразі ситуацію вирішив прокоментувати і екс-коханий дівчини.

Так, в розмові з ведучою Соломією Вітвіцькою для Telegram-каналу "Особливе з Соломією" Богдан зізнався, що не шкодує про те, що вони з Анею більше не пара. Нині колишні закохані підтримують дружні стосунки і спілкуються майже кожен день.

Фото: instagram.com/osadchukbogdann

"Ми спілкуємося, ось листувалися години три-чотири тому. Але не зустрічаємося. Наразі я вільний, бо треба приділити собі набагато більше часу, енергії і сили. Серцю не накажеш. Я не знаю, що буде далі ... Не скажу, що шкодую. Не можна шкодувати про те, що зроблено. Все відбулося так, як повинно було статися. Ми в будь-якому випадку підтримуємо зв'язок - це найприємніше, що може бути. Ми залишилися друзями", - сказав Осадчук.

Нагадаємо, Аня і Богдан познайомилися на знімальному майданчику, але зустрічатися почали значно пізніше. Стосунки пари зав'язалися на "Голосі країни", де Трінчер дійшла до фіналу в команді Джамали. Красива історія кохання тривала два роки, а в квітні цього року акторка приголомшила фанів зізнанням - вони розійшлися.

Фото: instagram.com/osadchukbogdann

  • Після розриву з Богданом Аня презентувала кліп на свою авторську пісню "Шізілюбовь". Музичну роботу 18-річна дівчина присвятила хворобливому розставанню з колегою по фільму, актором Богданом Осадчуком.
  • Раніше акторка Ліза Василенко, яка зіграла Лолу в серіалі "Школа", відверто розповіла про знущання бойфренда. Хлопець душив дівчину, примушував до сексу, а одного разу навіть зламав їй ніс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях