Лайм

Як приготувати салат з тунцем: 3 простих рецепти з овочами та заправкою

Для кожного з цих рецептів знадобиться не більше 15 хвилин

Роки експериментів доводять - консервований тунець ідеально поєднується з огірками, помідорами, яйцями, квасолею та авокадо. Проте варіацій салату з тунцем існує дуже багато, і сьогодні theLime пропонує згадати три простих, але доволі оригінальних рецепти.

Перш ніж перейти до приготування, пам'ятайте: c консервованого тунця варто злити рідину і ретельно розім'яти його вилкою (вага риби в рецептах вказана без урахування рідини), а майонез завжди можна зробити домашнім або замінити його сметаною. Так ваш салат вийде не тільки смачним, але й значно кориснішим.

Фото: Pixabay

Салат з тунцем і маринованими огірками

Для його приготування підготуйте майонез (2 ст. ложки), йогурт (2 ст. ложки), лимон (½), цибулю (½), мариновані або солоні огірки (2-3 шт), консервований тунець (240 г), сіль та перець (за смаком).

Як приготувати салат? Просто змішайте майонез, йогурт і додайте лимонний сік. Наріжте дрібними кубиками огірки, змішайте їх з тунцем. Приправте салат сіллю та перцем, додайте зроблений раніше соус і ретельно все перемішайте.

Салат з консервованим тунцем, яблуками, авокадо та горіхами

Для приготування цього салату нам знадобляться: рубаний мигдаль або волоський горіх (50 г), цибуля (1 шт), яблуко (1 шт), авокадо (1 шт), тунець (400 г), майонез (2-3 ст. тожки ), лимонний сік (1 ч. ложка), сіль і перець (за смаком).

Найважча дія цього рецепту - нарубати горіхи, якщо вам не вдасться знайти вже готовий продукт. Далі підсмажте їх трохи на сухій сковороді поріжте на тонкі шматочки цибулю, яблуко та авокадо. Додайте до них тунець, сік лимона та горіхи. Заправте майонезом посоліть та поперчіть. Вуаля!

Фото: Pixabay

Салат з консервованого тунця, пекінської капусти, яєць та оливок

Візьміть яйця (2 шт), пекінську капусту (250 г), оливки (50 г), тунець (120 г), оливкову олію (1-2 ст. ложки), лимонний сік (1 ст. ложка), петрушку (пару гілочок ), сіль та перець за смаком.

Приготування цього салату не буде важчим за попередні. Просто відваріть яйця, поріжте їх та капусту тонкою соломкою, а оливки - кружельцями. Додайте до них тунець, олію, сік лимона, зелень та приправи.

  • Читайте також на theLime, як приготувати ліниві вареники з сиром. Вони будуть xeljdbv сніданком, якщо вівсянка та інші каші вже набридли.
  • А ось тут ми зібрали 5 оригінальних рецептів із TikTok, які легко можна повторити на вечерю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля