Лайм

Візажист Брітні Спірс заявив, що співачці не дозволяють самій вести Instagram

Біллі Брасфілд розповів про дивні публікації зірки в соцмережах

Шанувальники Брітні Спірс вважають, що опікуни не дозволяють їй самостійно вести Instagram, а її колишній візажист Біллі Брасфілд підлив масло у вогонь їхніх підозр. Чоловік стверджує, що переписувався зі співачкою, і вона підтвердила, що не контролює свій обліковий запис, пише Page Six.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Фанати запідозрили недобре через емоційну реакцію Брітні Спірс на документальний фільм NY Times про її шлях до слави і встановлення опіки після психічних зривів у 2008 році. Брітні написала, що фільм її збентежив і засмутив до сліз.

"Це її контент, але слова... це не те, що вона відчуває, - написав Брасфілд, який також працював із Мераєю Кері, Бейонсе і Крістіною Агілерою. - Я одразу зрозумів, що це не вона. Я написав їй про це, і вона відповіла мені вчора ввечері. Що засмутило [в публікації] - це засудження її фанатів, руху #FreeBritney і людей, які тепер дуже свідомо дивляться на факти і те, що відбувається".

Візажист вважає, що цей пост опублікували, аби відвернути увагу людей від суду про опіку над Брітні. Співачка хоче назавжди заборонити своєму батькові Джеймі Спірсу розпоряджатися її фінансами та особистим життям. З 2008 року Брітні фактично визнали недієздатною: її тип опіки в США зазвичай застосовують до людей із хворобою Альцгеймера та іншими важкими порушеннями психіки.

Тим часом Джеймі Спірс вимагає, щоб послуги його адвокатів оплачувалися зі статку дочки. "Якщо суд це схвалить, Брітні, по суті, буде платити адвокатам свого батька, щоб ті боролися з нею в суді", - сказало джерело виданню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято