Лайм

MELOVIN випустив кліп на пісню "і кров кипить", і меловінатори вже дістали хусточки: відео

Співак з'явився в кадрі у новому амплуа

2 квітня співак MELOVIN, представник України на "Євробаченні-2017", презентував кліп на пісню "і кров кипить". У своїй новій роботі епатажний артист повністю оголює душу перед слухачами, і такого щирого Мела раніше не бачив ніхто.

Прем'єра кліпу відбулася всього кілька годин тому, а вже встигла зібрати десятки тисяч переглядів. Фанати співака, які називають себе меловінаторами, дякують кумиру за чесність й пишуть, що не знають жодного артиста, хто б ще міг так глибоко й трагічно відтворити страждання живої душі.

"Як глибоко. Чесно. Боляче. Сльози на очах і в серці", "Аж руки трусяться після перегляду, так боляче було дивитися, від кадрів відчаю серце стислося", "Це так чесно. Ти поділився, а я навіть не розумію що тепер робити з цим знанням. Поки хочеться на стіни лізти", "Це не просто кліп. Це життя. Дякую, що дозволяєш пережити з тобою важкі моменти , - пишуть шанувальники співака.

Пісню "і кров кипить" MELOVIN написав за дві ночі. У ній виконавець ділиться своїм болем після розставання з коханою людиною.

"Кожна людина має здатність як швидко засяяти у стосунках, так і швидко згаснути. Кожна людина має здатність в один момент загубити все. Всі почуття, любов та той запал який колись був. Карантин настільки розірвав багатьох, як ніколи. Мені було боляче за цим спостерігати. Боляче переживати самому. Не всі змогли пройти цю перевірку у стосунках. Не всі. І кров кипить а на душі все вже давно прохолодно", - говорить про свою пісню артист.

Фото: instagram.com/melovin_official

  • 2 квітня свій новий альбом "Красиво" представила Тіна Кароль. Платівка стала вже восьмою у дискографії співачки.
  • Сьогодні прем'єра і у співачки Alina Pash. Реп-виконавиця випустила новий альбом "розМова", який складається з дев'яти пісень з новим фольклорним звучанням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання