Лайм

Дочка Заворотнюк у день народження мами звернулася до дописувачів: Давайте помолимося й побажаємо здоров'я

Актриса відзначає ювілей

3 квітня свій день народження відзначає Анастасія Заворотнюк - зірці серіалу "Моя прекрасна няня" виповнюється 50 років. Дочка актриси, 25-річна Анна, привітала маму-іменинницю у соцмережі, а після звернулася до дописувачів.

Дівчина опублікувала в "сторіз" спільне фото з рідною людиною і написала: "З днем народження, моя найулюбленіша. Мамочка, ти моє найяскравіше світло". На знімку Анастасія, судячи з усього, зображена ще до хвороби. Заворотнюк приписують рак мозку, але сім'я актриси спростовує будь-які доводи в ЗМІ.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Публікація отримала миттєвий відгук від шанувальників зірки. Наступним знімком Анна уточнила, що бачить привітання кожного, і їй дуже приємно. А також попросила дописувачів помолитися за її маму.

"Давайте пошлемо нашу енергетику у Всесвіт і всі колективно помолимося, й побажаємо здоров'я моїй найкращій мамі у світі", - додала Заворотнюк-молодша.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Вітальний пост також з'явився і в Instagram-акаунті "Підтримка Анастасії Заворотнюк", який був створений близькими та колегами актриси для боротьби з фейками.

"Нехай кожен день додає здоров'я і сил, і збувається найголовніша мрія. Тому що попереду в житті ще дуже багато сенсів та фарб! З днем народження, наша дорога та улюблена Настя!", - сказано в пості.

  • Днями Анастасія Заворотнюк вперше прокоментувала свій стан. Актриса зв'язалася зі своїм приятелем, журналістом Сергієм Майоровим з каналу НТВ, і запевнила, що зі здоров'ям все гаразд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни