Лайм

Анастасія Заворотнюк вперше прокоментувала свій стан і пообіцяла інтерв'ю

Скоро актриса поділиться своїми творчими планами

Актриса Анастасія Заворотнюк, чиє ім'я не сходить зі сторінок таблоїдів вже понад рік, вперше прокоментувала свій стан. Зірці серіалу "Моя прекрасна няня" приписують рак мозку, але родина Заворотнюк весь цей час спростовувала будь-які чутки в ЗМІ. Тривале лікування артистки в Росії та за кордоном перестало бути секретом, але його причини досі залишаються невідомими.

Як пише КП, 3 квітня Анастасія Заворотнюк відсвяткує свій 50-й день народження. До цього дня знаменитість зв'язалася зі своїм приятелем, журналістом Сергієм Майоровим з каналу НТВ, і запевнила, що зі здоров'ям все гаразд.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком Фото: Instagram / @a_zavorotnyuk

Подробиці Заворотнюк залишила в таємниці. При цьому, як зазначає джерело, пообіцяла дати розлоге інтерв'ю через рік - в ньому актриса поділиться подальшими творчими планами.

Про важку хворобу матері неодноразово говорила у соцмережах і Анна Заворотнюк, старша з дочок актриси. При цьому дівчина також не розкривала подробиць. У 2020 році в мережі з'явилися документи, висновки медиків, які нібито підтверджують той факт, що у актриси виявили гліобластому (пухлину мозку). Незабаром цю інформацію, як і багато інших подібних заяв, у родині артистки назвали фейком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях