RU  UA

Дізнатися

Олена Зеленська у вишуканому білому образі зустрілася з дружиною шейха Катару: фото

Про офіційну зустріч дружина гаранта розповіла на особистій сторінці в Instagram

Володимир і Олена Зеленська відвідали Катар, де перша леді України зустрілася з дружиною місцевого шейха, Її Високостю шейхою Мозою бінт Насер аль-Міснед. Для цієї зустрічі дружина президента обрала строгий аутфіт молочного кольору з обтягуючою спідницею та коротким піджаком.

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

"Її Величність вже 26 років очолює Катарський фонд освіти, науки та соціального розвитку, - розповіла Зеленська в Instagram. - На зустрічі ми обговорили низку питань, пов'язаних з подоланням наслідків пандемії Covid-19, культурно-гуманітарною співпрацею та підтримкою молоді".

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

У своєму пості перша леді також додала, що їй дуже імпонують Всесвітній інноваційний саміт з питань освіти (WISE) та Всесвітній форум з охорони здоров'я WISH (World Innovation Summit for Health), які свого часу почала пані Моза. "Я переконана, що Україна зацікавлена та готова брати активну участь у цих глобальних ініціативах, які все більше викликають широкий міжнародний інтерес".

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие