RU  UA

Дізнатися

alyona alyona знову повторює зухвалі фото знаменитостей топлес - здається, підписники розгадали її підступний план

Вже цього тижня виконавиця випустить свій другий альбом

Реп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) продовжує дивувати фоловерів в Instagram новим контентом. Днем раніше знаменитість видалила всі свої фото, відео, а замість них поділилася пародіями на сміливі знімки Наді Дорофєєвої та Бейонсе. 6 квітня у профілі знаменитості з'явився новий пост - вона топлес повторила зухвале фото Майлі Сайрус.

Фото: Instagram / @alyona.alyona.official

"Коли я кажу, что мої фрукти без ГМО - я чую галас", - вказала під знімком виконавиця. І в цьому коментарі, здогадались її фоловери, криється відповідь на всі питання. Схоже, таким чином alyona alyona тизерить свій новий студійний альбом Galas, який вийде вже 9 квітня.

На свіжому фото пишнотіла виконавиця повторила образ Майлі Сайрус, яка позувала топлес, прикривши голі груди двома половинками грейпфрута. Що правда, українській зірці знадобилися фрукти дещо більші.

Обкладинка альбому Galas Фото: Instagram / @alyona.alyona.official

Альбом Galsa стане другим у дискографії виконавиці. До його трек-листа увійшли 15 пісень, в тому числі спільні записи з українськими реперами Olexesh, KALUSH, OTOY, Білий Бо, Шершень, DYKTOR і Дядя Вова.

  • Раніше alyona alyona випустила надихаючий кліп про любов до тіла "Світ потребує краси". Пісня про різноманітність краси сподобалася фанатам мотивуючим посилом.
  • Також виконавиця показала в Instagram кілька сміливих фото в спідньому та виступила проти хейтрів, які критикували її за зайву вагу. Виконавиця хоче, щоб публіка сприймала її з будь-якою фігурою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой