Лайм

Подобаюся собі такою: "Міс Україна Всесвіт" відповіла на питання про пластичні операції

Дівчина виступає за натуральну красу

Учасниці конкурсів краси часто вдаються до послуг пластичних хірургів або роблять так звані "ін'єкції краси". Напередодні "Міс Всесвіт-2020" у мережі стали цікавитися, чи не змінювала вою зовнішність представниця України Єлизавета Ястремська.

В інтерв'ю "КП" в Україні" дівчина зізналася , що жодного разу не вдавалася до послуг пластичних хірургів. Більш того, вона виступає проти ботокса, нарощених нігтів та волосся.

Єлизавета Ястремська Фото: instagram.com/__lizaelza__

"Я - за все натуральне, - каже Ястремська. - Мені сказали: Ліза, може, все-таки потрібно наростити волосся? Але я відмовилася. Нічого не хочу в собі міняти. Нравлюсь собі такою, яка я є. Я завжди вважала, що краще мати своє волосся, нігті та доглядати за ними. Краще вкладу гроші у косметику, догляд за волоссям, ніж нарощуватиму незрозуміло що. Те ж саме і з зубами. Краще свої зуби довести до ідеалу, ніж вставляти вініри. Я повністю натуральна і нічого собі не робила".

При цьому Єлизавета нічого не має проти пластичних операцій, якщо це додає дівчатам впевненості в собі.

"Якщо людині подобається міняти форму губ, носа, грудей, то нехай робить пластику. Це особиста справа кожного. Операції - це дуже боляче, важко. Якщо людина на це йде, значить це того варто. Я не проти пластичних операцій, якщо це красиво, акуратно і не помітно. Але коли дівчата роблять груди п'ятого розміру, тонкі носи - це не красиво", - вважає вона.

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2020" Фото: instagram.com/__lizaelza__

Єлизавета Ястремська перемогла у конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2020", після чого отримала можливість представити Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", фінал якого відбудеться 16 травня в Майамі (США).

  • До недавнього часу участь українки на міжнародному конкурсі була під питанням. Єлизаветі відмовили в американській візі.
  • Пізніше Ястремська повідомила, що візові офіцери пішли їй назустріч. Тепер українська красуня зможе полетіти до Майамі, щоб представити нашу країну на "Міс Всесвіт".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії