Лайм

"Міс Україна Всесвіт" розповіла, чим закінчився скандал з візою та чи поїде вона на конкурс у США

Міжнародний конкурс пройде в Майамі 16 травня

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська, якій відмовили у в'їзді в США, з другого разу отримала візу. Тепер українська красуня зможе полетіти до Майамі, щоб представити нашу країну на "Міс Всесвіт".

Радісною новиною 27-річна королева краси поділилася у своєму Instagram. "Хочу повідомити прекрасну новину - мені зателефонували з Посольства США та сказали, що мені дають візу!, - написала Єлизавета. - Я дуже переживала ці дні. Тепер я точно знаю, що їду на "Міс Всесвіт".

Єлизавета Ястремська Фото: instagram.com/__lizaelza__

У перший раз візові офіцери відмовили українці, оскільки у них виникло питання: чи не захоче дівчина залишитися жити в Америці. Справа в тому, що рідна сестра Єлизавети вийшла заміж за американця і проживає з ним в тому місті, де проходить конкурс. Також їх збентежив той факт, що Ястремська незаміжня та не має дітей.

Єлизавета Ястремська отримала корону й титул "Міс Україна Всесвіт-2020" без проведення конкурсу. Організаційний комітет вирішив не проводити масштабних заходів через пандемію коронавірусу, тому нагороду передали "I Віце-Міс Україні Всесвіт-2019". Дівчина представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2020", фінал якого через ковід перенесений на 16 травня 2021 року.

  • У Києві стартував прийом заявок на участь у конкурсі краси "Міс Україна" - в цьому році виберуть вже 30-ю володарку престижного титулу. З цієї нагоди ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії