Лайм

Участь "Міс України Всесвіт" на конкурсі в США опинилася на грані зриву: що сталося

Дівчині відмовили в американській візі

Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська може не потрапити на міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт", який проведуть 16 травня в Майамі (США). У дівчини виникли проблеми з отриманням візи.

Про це сказано на сторінці конкурсу в Facebook. Візові офіцери взяли паузу для винесення свого рішення, оскільки у них виникло питання: чи не захоче дівчина залишитися жити в Америці. Справа в тому, що рідна сестра Єлизавети вийшла заміж за громадянина США і проживає з ним зараз в Майамі. Також їх збентежив той факт, що учасниці "Міс Всесвіт" мають бути незаміжні й не мати дітей.

Вчора переможниця "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська, яка повинна представити Україну на найпрестижнішому...

Опубликовано Miss Universe Ukraine Четверг, 1 апреля 2021 г.

Через ситуацію, що склалася директор "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова звернулася до тимчасової повіреної у справах США Крістіни Квін з проханням посприяти в отриманні візи для українки.

"Висловлюю Вам вдячність за надану можливість для призначення співбесіди для нашої учасниці у цей важкий час та прошу розглянути це питання позитивно. Зі свого боку я гарантую неухильне дотримання Єлизаветою Ястремською всіх вимог візового та еміграційного законодавства США у рамках наданого їй тимчасового коридору перебування в США та гарантоване повернення її в Україну у визначений термін. У мене особисто та у міжнародної організації "Міс Всесвіт" - бездоганна репутація і ми впевнені у своїх учасницях", - написала вона.

Єлизавета Ястремська Фото: instagram.com/__lizaelza__

  • Відзначимо, що це вже другий випадок, коли переможниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт" відмовляють в американській візі. Минулого року у видачі потрібних документів для поїздки на міжнародне змагання відмовили Анастасії Субботі - цей випадок став першим за всі 14 років проведення конкурсу в Україні.
  • У Києві стартував прийом заявок на участь у конкурсі краси "Міс Україна" - цього року виберуть вже 30-ю володарку престижного титулу. З цієї нагоди ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії