Лайм

До мережі злили фото Хлої Кардаш'ян без фотошопу - тепер команда моделі полює за всіма репостами

Користувачі мережі побачили справжню Хлої

Днями до мережі потрапив знімок 36-річної Хлої Кардаш'ян, на якому вона зовсім не схожа на дівчину зі свого Instagram: замість гладкої шкіри - целюліт, а талія моделі не така й тонка. Цей кадр явно не оброблений у фоторедакторі.

На знімку сестра Кардаш'ян позує у леопардовому бікіні біля басейну, і її фігура далека від ідеалу. Фотографію опублікувала помічниця Хлої, не запитавши у неї дозволу. Телезірка залишилася незадоволена, і тепер її команда домагається того, щоб кадр був видалений з просторів мережі. Однак він вже встиг розлетітися по інтернету, пише Page Six.

"Хлої виглядає красиво, але як власник авторських прав на фото вона хоче, щоб зображення, не призначене для публікації, було видалено", - пояснила директор з маркетингу брендів родини Кардаш'ян Трейсі Ромулус.

Фото: instagram.com/khloekardashian

  • Раніше Хлої Кардаш'ян переборщила з фотошопом та перетворилася на Бейонсе. У відповідь на очевидне використання фоторедактору користувачі Twitter вправляються в дотепності.
  • Читайте також на theLime, як Кім Кардаш'ян підловили на фейлі з фотошопом. Модель поділилася новим ефектним фото, але фанам було не до нього, адже у знаменитості раптом з'явилася третя рука.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії