Лайм

Кім Кардаш'ян підловили на фейлі з фотошопом: третю руку помітили всі, крім самої моделі

Модель поділилася новим ефектним фото, але фанам було не до нього

Користувачі Інстаграм підловили Кім Кардашьян на провальному фотошопі. Дивно, але третю руку у волоссі помітили всі, крім самої моделі.

Звісно, всім фоловерів відомо, що третьої руки у бізнесвумен немає. Тому відповідь на питання, що сталося з новою фотосесією Кім, виявилася очевидною.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Раніше модель вже попадалася на зайвому мізинці, а тепер спантеличила шанувальників третьою рукою. На новому фото Кардашьян позує спиною до камери, і якщо придивитися до її волосся, то серед нього можна помітити кілька пальців і довгі нігті із зміїним манікюром.

Фото: instagram.com/kimkardashian

"Чому у неї ще одна рука у волоссі?", "Мені здається чи у волоссі Кім ховає ще одну руку?", "Боже мій! Кім Кардаш'ян відкрила світові свою особливість", - посміялися в коментарях фоловери моделі.

Деякі користувачі вважають, що винуватицею фіаско є сама модель, інші ж упевнені, що знімки вона точно не обробляє. І що тепер відповідальним за це підопічним влетить по перше число.

  • Раніше на заграванні з фотошопом підловили і сестру Кім Кардаш'ян - модель та підприємницю Кайлі Дженнер.
  • Не гребує фотошопом і українська поп-діва Анна Сєдокова. За це на сторінках таблоїдів і в соцмережах артистка неодноразово опинялася під шквалом критики. В останній раз на свіжих фото співачка і справді виглядала дещо інакше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях