Лайм

На кожній хочеться поїздити: актор Дмитро Ступка порівняв жінок з машинами

Актор здивував зізнаннями про особисте життя

Український актор Дмитро Ступка дав відверте інтерв'ю про особисте життя програмі "Зірковий шлях". Спадкоємець акторської династії зізнався, що "перестав гуляти" 4 роки тому, і говорячи про свої численні романи, порівняв жінок із машинами.

Фото: instagram.com/stupka777/

"Я любив дівчат різних. Напевно це теж впливає, що ти не можеш бути постійно з однією людиною. Вона, як не крути, тобі набридає, - сказав Ступка. - З роками проходить, коли ти вже наїздився. Знаєте, це як спортивні машини: вони різні, і на кожній машині хочеться поїздити. Ти вже поїздив на такій машині, знаєш, як їде Ламборджині, Феррарі. А потім вже йдеш до свого Жигуля і залишаєшся на ньому".

Зараз 35-річний Ступка одружений на блогерці Поліні Логуновій, з якою виховує дочку Богдану. Раніше в інтерв'ю Логунова говорила, що хотіла розлучитися з чоловіком, і він не приховує, що теж думав про це.

"Такі думки закрадалися, але потім воно проходить. Я хочу бачити дитину свою кожен день, тому, поки вона маленька, хочеться, щоб сім'я була ціла", - сказав Ступка.

Фото: instagram.com/stupka777/

  • Після виходу фільму "Нереальний копець" журналіст розкритикував Дмитра Ступку за погану акторську гру. Той образився і обіцяв "набити морду", а потім поскаржився на фейки. Але в мережі з'явилися скріни особистого листування актора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil