RU  UA

Дізнатися

На кожній хочеться поїздити: актор Дмитро Ступка порівняв жінок з машинами

Актор здивував зізнаннями про особисте життя

Український актор Дмитро Ступка дав відверте інтерв'ю про особисте життя програмі "Зірковий шлях". Спадкоємець акторської династії зізнався, що "перестав гуляти" 4 роки тому, і говорячи про свої численні романи, порівняв жінок із машинами.

Фото: instagram.com/stupka777/

"Я любив дівчат різних. Напевно це теж впливає, що ти не можеш бути постійно з однією людиною. Вона, як не крути, тобі набридає, - сказав Ступка. - З роками проходить, коли ти вже наїздився. Знаєте, це як спортивні машини: вони різні, і на кожній машині хочеться поїздити. Ти вже поїздив на такій машині, знаєш, як їде Ламборджині, Феррарі. А потім вже йдеш до свого Жигуля і залишаєшся на ньому".

Зараз 35-річний Ступка одружений на блогерці Поліні Логуновій, з якою виховує дочку Богдану. Раніше в інтерв'ю Логунова говорила, що хотіла розлучитися з чоловіком, і він не приховує, що теж думав про це.

"Такі думки закрадалися, але потім воно проходить. Я хочу бачити дитину свою кожен день, тому, поки вона маленька, хочеться, щоб сім'я була ціла", - сказав Ступка.

Фото: instagram.com/stupka777/

  • Після виходу фільму "Нереальний копець" журналіст розкритикував Дмитра Ступку за погану акторську гру. Той образився і обіцяв "набити морду", а потім поскаржився на фейки. Але в мережі з'явилися скріни особистого листування актора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли